Anasayfa / Galeri / HACER KOCATEPE KADIN ESNAFA GÜL DAĞITTI

HACER KOCATEPE KADIN ESNAFA GÜL DAĞITTI

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin eşi Hacer Kocatepe 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısı il Artvin’de ki bayan esnafları ziyaret etti.

Bayan esnafları tek tek ziyaret edip 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlayan Hacer Kocatepe kadınlara gül ve karanfil dağıtıp bir süre sohbet ederek kadınları istek ve taleplerini dinledi.

Özellikle kadınlara yönelik toplumsal konularda aktif olarak görev alan Hacer Kocatepe, “Artvin Belediyesi kadınlara yönelik Yeni Mahallede açmış olduğu Hanımları Lokali ve Çarşı Merkezinde açmış olduğumuz Engelsiz Yaşam Kültür Sanat Merkezi gibi kadınların boş zamanlarını değerlendirip sosyal aktivite yapabilecekleri alanlarda kadınlara hizmet veriyor. Ayda en az bir kere kadınlara söyleşi konferans, panel, matine gibi sosyal kültürel aktiviteler düzenliyoruz.  Tüm kadınlarımızı bu aktivitelerde görmek istiyoruz” dedi.

Hacer Kocatepe “Biz kadınlar annelik görevlerimizin yanı sıra, toplusal sosyal ve kültürel alanlarda önemli görevler üsteleniyoruz. Kadınlarımıza her daim saygı, sevgi ve hoş görü ile yaklaşılmasını arzuluyoruz. Nitekim Peygamber Efendimizin de (S.A.S)söylediği ‘ Cennet Anaların ayağı altındır’ sözünün anlamına binaen tüm kadınlarımızın 8 Mart günün kutluyorum” diye konuştu.

HAYVAN BAKIM EVİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR