Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / GÜREŞÇİLER AZERBAYCAN’DAN ALTIN MADALYAYLA DÖNDÜ

GÜREŞÇİLER AZERBAYCAN’DAN ALTIN MADALYAYLA DÖNDÜ

Artvin Belediyesi Güreş İhtisas Spor Kulübü Azerbaycan’da düzenlenen güreş turnuvasına 3 Altın Bir Gümüş madalya Artvin’e döndü.

Başkan Kocatepe, Sporcuları makamında kabul ederek çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Artvin Belediyesi Güreş İhtisas Spor Kulübünün başarılı Güreşçilerini tek tek tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Azerbaycan da Artvin’i başarılı bir şekilde temsil ettikleri için ayrıca tebrik ettiğini söyledi. Kocatepe, “Bu daha başlangıç inşallah bu başarılar daha çok olacak ve Artvin’den milli takıma Sporcu yollarız. Amacımız Artvin’de milli takıma sporcu yollamak. Bizim için vazgeçilmez şeylerden biri okumak bu yüzden sporcularımızın tek tek karnelerini kontrol ettim ve şükürler olsun ki hiç birinin zayıfı yok bu yüzden hem Azerbaycan’da ki başarılarından dolayı hem de Karnelerinin güzel olmasından dolayı kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Ziyarette Kulüp Başkanı Aydemir Akköy, takım hocası Zaza Vardidze ve Sporcular hazır bulundu.

Azerbaycan’ın Milli Kurtuluş gününde düzenlenen serbest açık güreş turnuvasında; 29 Kiloda Tahsin Öztürk,54 Kiloda Kürşat Toromanoğlu, 58 Kiloda Can Gülçay Altın madalya Alırken, 46 Kiloda Muammer Günay ise Gümüş Madalya kazandı.

BAŞKAN KOCATEPE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETMEK İÇİN STRASBOURG’DA