Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / GURBETTEKİ HEMŞERİLERİMİZDEN BAŞKAN KOCATEPE’YE TEŞEKKÜR

GURBETTEKİ HEMŞERİLERİMİZDEN BAŞKAN KOCATEPE’YE TEŞEKKÜR

Başaran: “Kocatepe, Artvin’in tanıtımına büyük katkı sağlıyor”

Bursa Artvinliler Vakfı Başkanı Osman Nuri Başaran, Artvin’in tanıtımı ve gelişimi için yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye teşekkür mektubu gönderdi.

Artvin’i Turizm kenti yapma hedefiyle çalışan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye gurbetçi Artvinlilerden teşekkür yağıyor.

Göreve geldiği 2014 yılından bugüne kadar yaptığı çalışmalarla Turizm kenti Artvin hedefiyle birçok önemli çalışmalara imza atan Mehmet Kocatepe Başkanlığındaki Artvin Belediyesi, çeşitli nedenlerle Artvin dışında yaşayan hemşerilerini ata topraklarıyla buluşturuyor.

Tanıtımın Turizmin olmazsa olmaz parçalarından olduğu bilinciyle hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, “Turizm kenti hedefiyle ilk günden bugüne çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Turizm sadece yerli ve yabancı turistlerle canlanmaz. Memleketlerinden uzaklaşmış, hemşerilerimizi de ata topraklarına getirip bu cennet ilimizi onlar aracılığıyla da farklı kitlelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Böylece hem memleket hasreti çeken kardeşlerimizin özlemlerini gidermeye hem de Artvin’i yaşadıkları bölgelerde tanıtmaya çalışıyoruz.” dedi.

Her yıl birçok yerli ve yabancı turist ağırladıklarını söyleyen Başkan Kocatepe, son yıllarda gelen turist kadar Artvin dışında yaşayan hemşerilerin de Artvin’i ziyaret ettiğini vurguladı. Kocatepe, “ Ülkemizin değişik yerlerinden Artvinli hemşerilerimiz bulundukları çevrelerle Artvin’e ziyarete geliyorlar. Birlikte geldikleri misafirleriyle Artvin Kültürünü ve şehrimizde yaşanan değişimi en iyi şekilde tanıtma ve gösterme imkânı buluyoruz. Buradan gittiklerinde de bu güzellikleri çevrelerinde anlatarak ilimizin tanıtımına önemli katkılar sağlıyorlar.

Son zamanlarda da Bursa Artvinliler Vakfı Bursa’nın basın mensuplarıyla ilimize geldiler. Bu ziyarette hem yıllardır ata topraklarından uzak kalan hemşerilerimizi hem de Bursalı kardeşlerimizi ağırladık. Artvin’imizin güzelliklerini ve şehrimizde yaşanan değişimi onlara sunduk. Onlarda burada yaşadıkları güzellikleri Bursa’da çevrelerine en iyi şekilde aktarıyorlar. Aynı şekilde geçtiğimiz aylarda Bandırma Gazetecileri ilimizde ağırladık onlara Artvin’i en iyi şekilde gezdirerek tanıtmaya çalıştık.

Bu sadece bir örnek teşkil ediyor. Bizler bu tarzda şehrimizde birçok misafir ağırlıyoruz. Böylece hem şehrimizin tanıtımını sağlıyor hem de ilimize ekonomik katkı sağlanıyor ” diye konuştu.

Bursa Artvinliler Vakfı Başkanı Osman Nuri Başaran, Artvin’in tanıtımı ve gelişimi için yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken 16-22 Mayıs 2017 tarihlerinde Bursalı birçok basın mensuplarıyla birlikte düzenlenen Kültür gezisinde başta Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Artvin Kültür Turizm İl Müdürü Ömer Gümüş’te göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı bir teşekkür yazısı yayınladı.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı