Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / “GİRİŞİMCİ KADINLAR GÜÇLENİYOR” PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

“GİRİŞİMCİ KADINLAR GÜÇLENİYOR” PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınları Daire Başkanlığı desteği ile Artvin İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen ” Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor” proje pazarı ve sertifika dağıtım töreni düzenlendi.
Ahmet Hamdi Tanpınar Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen proje pazarı ve sertifika törenine Artvin Vali Yardımcısı Önder Coşğun, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınları Daire Başkanı Halil İbrahim Gül, İl protokolü, proje sahibi genç girişimci kadınlar ve vatandaşlar katıldı.
“Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor” programı kapsamında Artvin İlinde KOSGEB işbirliği ile istihdama yönelik uygulamalı girişimcilik eğitimleri ile 5 ilçeden 51 kadın çiftçinin eğitimler sonunda ortaya koydukları projeler sergilenip kurs bitirme sertifikaları verildi. Eğitim alan kadınlar tarafından hazırlanan projelerin sergilendiği programda daha önceden yapılan proje yarışmasıyla ilk 3’e girenlere ödülleri verildi.
Program protokol üyelerinin proje sergisini gezerek projeler hakkında fikir almalarının ardından sonlandırıldı.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı