Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI’DAN ARTVİN BELEDİYESİNE ZİYARET

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI’DAN ARTVİN BELEDİYESİNE ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Artvin Belediyesini  ziyaret etti.

Yazıcı’yı, Belediye Başkanlığı önünde Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Aydemir Akköy, Zafer İnce ve birim müdürleri ile zabıta personeli karşıladı.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Beyaz Masa birimini ziyaret ederek çalışmalar hakkında personelden bilgi aldı.

Yazıcı daha sonra Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Başkan Kocatepe, ilimize 5 yıl içerisinde yaptığı hizmetleri kısaca anlatarak desteklerinde dolayı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, devletimize,  hükümetimize ve AK Parti Artvin teşkilat mensuplarına teşekkür etti.  Yeni dönem için de vizyon projelerinden de bahsederek desteklerinin devam etmesini istedi.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Başkan Kocatepe’ye başarılı bir dönem geçirdiğini Artvin’e yapılan hizmetlerin Artvin halkı tarafından değerlendirilip 31 Mart’ta geleceğe doğru bir vizyon ortaya koyarak demokratik tercihini hizmet odaklı kullanacağından şüphesi olmadığını vurguladı.

Ziyarette, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, AK Parti Artvin İl Başkanı Av. Şenol Alpaslan, AK Parti Artvin il ve ilçe teşkilat mensupları hazır bulundu.

Fotoğraf Albümü için tıklayınız

BAŞKAN KOCATEPE GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI