Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / GELENEKSEL AK İNCİLER BAHAR ETKİNLİĞİ BAŞLADI

GELENEKSEL AK İNCİLER BAHAR ETKİNLİĞİ BAŞLADI

Geleneksel AK İnciler Bahar Etkinliği kapsamında “Benim Kocaman Bir Ailem var” adı verilen proje ile AK Parti Artvin Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından kermes düzenlendi.

AK Parti Artvin Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından Atapark’ta düzenlenen “Geleneksel AK İnciler Bahar Etkinliği” programında kadın kolları üyeleri ve Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerlerinin hazırlamış olduğu el emeği göz nuru yöresel ürünler, yiyecek içecek stantlarının açılışı yapıldı.

Artvin Belediye Başkanlığı binası önünde düzenlenen açılış programına Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve eşi Hacer Kocatepe, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güneri, AK Parti Eski İl Başkanı Dilek Alkan, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Fahrettin Tilki ve Aydın Tüfekçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim,  Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Artvin Şube Başkanı İbrahim İnce ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Reyhan Güneri gerçekleştirdi. Güneri konuşmasında; “AK İnciler Birinci Bahar Etkinliği” ne hoş geldiniz.  Bir hafta sürecek etkinlik kapsamında hanımlarımızın birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünlerini sizlerle buluşturacağız.  Elde edilecek gelirden “Benim Kocaman Bir Ailem Var” projesinde yer alan ailelerimize daha fazla hizmet etme imkânı bulacağız. Bizler hizmette hiçbir zaman siyasi ayrım gözetmedik. Memleketimizin 7’den 70 e her kesiminin gönlüne dokunmaya nerede bir mazlum varsa orada olmaya çabaladık. Zaman zaman sahip olduğum her şeyi paylaşarak yola çıktık.  Tarihimize not düşenleri Aişe’leri, Fatımaları, Nene Hatunları kendimize rehber bilip memleket sevdasıyla yananları yâd edip bu yolda ilerleyen milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.  Etkinliğimizin asıl çıkış noktası olan toplumumuzun en kılcal damarları halk eğitim kursiyerlerimizin usta öğreticilerine teşekkür ediyorum.  Daha iyi etkinliklere imza atmak dileğiyle programımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Daha sonra AK Parti İl Başkanı Erkan Balta ekinlikle ilgili duygu ve düşüncelerini ifade etti. Balta konuşmasında şunları söyledi: “AK İnciler, Kadın Kolları Başkanımız Reyhan hanımın öncülüğünde Artvin’de mazlum, yoksul kim varsa hepsine el uzatmaya çalışıyorlar.  Yardım etmek için insana ulaşabilmek için de imkân oluşturuyorlar.  Bu etkinlik te daha fazla hizmet edebilmek için daha fazla kişiye ulaşabilmek için bir imkân arayışı bunula birlikte, hanımlarımızın el emeği göz nuru görmüş olacağız ve ev kültürümüzü de yaşatacağız.”

Son olarak ise Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe konuşmasını gerçekleştirdi. Kocatepe konuşmasında; “İnsanlara vermeyi görev edinen ben ne katabilirim değil, ben ne verebilirim? Hayatın siyasetin yegane gayesi yapan güzel insanlar bu işlerle meşgul oluyorsunuz. Dünyada karşılığını aldığınız ahirette de alacaksınız Allah hepinizden razı olsun. 30 Mart’tı geldik, 129 adet engellimizin olduğu bu şehrimizde biz ne verebiliriz dedik.  Aş evimizden yemek verebiliriz temizlik verebiliriz. Temizlik verebiliriz sevgi verebiliriz muhabbet verebiliriz. Bunları nasıl yaparız dedik.

İstanbul’da, Bursa’da ablalarımız teyzelerimiz ninelerimiz var, bunlara sahip çıkacak ayrıca aileler lazım insanlarını doyurmakla ya da evini temizlemekle yetinmeyelim dedik.

Bu ailelere yardımcı olan hizmet edecek gidip gelecek bir aile lazım işte Artvin kocaman bir ailen var projesi ile kadın kolları başkanlığımızla birlikte  bizim beyaz masamızın da desteğiyle güzel bir proje örnek bir proje çalışmalarını devam etti Şu anda zannediyorum 70 çıvanında ailenin evine gidip geliyor,  ayda bir kez bayram temizliği yapıyoruz  diğer hizmetleri söylemeye gerek yok Artvin biliyor Allah biliyor”  diyerek konuşmasını tamamladı.

Başkan ve beraberindeki heyet yardım kermesinin açılış kurdelesini keserek kermesi gezdiler.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı