Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / EVİN CAFE & RESTORANT HİZMETE GİRDİ

EVİN CAFE & RESTORANT HİZMETE GİRDİ

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ilimizde faaliyete giren Evin Cafe & Restoran’ın açılışını yaptı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti Artvin Merkez İlçe Başkanı Maksut Koçak, İşletme sahibi Nevin Çelik, Bülent Çelik, AK Partili Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar yeni hizmete giren iş yerinin açılışına katıldı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, işletmenin açılış kurdelesini keserken yapmış olduğu kısa konuşmada Artvin’de 2 yıl içerinde 200 dükkan açıldığını vurgulayarak 201’inci iş yerinin açılışını yaptıklarını söyledi. Başkan Kocatepe,” Bu şehirde canlılık her geçen gün artıyor. Buda özlediğimiz, hedeflediğimiz Artvin, adım adım hedeflerine ulaşıyor. Geldiğimiz günden bugüne 200 yeni işletme açılmış. Belki bu 201’inci dükkân. İnşallah 2 bin leri de açmak nasip olur. Allah hayırlı mübarek etsin. Bereketli bol kazançlar nasip etsin. Sayınızı çoğaltsın. Bize düşende buraların doldurulması için şehre organizasyonlar getirmek ve nihayet Artvin’i ekonomik, kültürel özellikleriyle capcanlı bir turizm kenti Türkiye’nin gelişen yeni yıldızı yapmak diyorum. Yıldız yolunda bu güzel desteğinize de teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Caddesi, Gülpaşa İşhanı No:23 Kat:1 faaliyete giren Evin Cafe & Restorant geniş ferah ve balkonlu mekânında Artvin mutfağına özgü yöresel yemeklerinin yanı sıra et ürünleri, ızgara, köfte ve sabah kahvaltısıyla müşterilerine hizmet veriyor. Ayrıca ev ve iş yerlerine de özel hizmet sunuyor.

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ