Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ETKİNLİKLERİN YENİ ADRESİ; KÜLTÜR SOKAĞI

ETKİNLİKLERİN YENİ ADRESİ; KÜLTÜR SOKAĞI

Artvin Belediyesinin vizyon projeleri arasında yer alan ve hayata geçirilen Kültür Sokağı Artvin ilk ve tek trafiğe kapalı caddesi unvanına sahip olarak etkinliklerin yeni adresi oldu.

Hürriyet Caddesinde bulunan Kültür Sokağı Artvin’in trafiğe kapalı olan tek sokağı durumundadır. Kültür Sokağı bu özelliği sayesinde kitap okuma, resim sergisi ve fener alayı yürüyüşü gibi adına yakışır şekilde düzenlenen etkinliklere ev sahipliği yaptı. Ramazan ayında da Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro topluluğu tarafından akşamları Kültür Sokağında çeşitli oyunlar ve etkinlikler düzenlenecek.

Vatandaşlarımızın Kültür Sokağının trafiğe kapalı olmasından dolayı  rahat yürüyebildiklerini, çocukların güvenli şekilde bisiklet,paten vb. gibi sportif aktivitelerini gerçekleştirdiklerinin bununla birlikte  evcil hayvanlarını rahatlıkla yürüttüklerini ve caddenin peyzajı ile de Artvin’e farklı bir çehre kazandırdığını ifade ettiler.

ARTVİN BELEDİYE SPOR BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ