Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / EĞİTİM BİR SEN KADINLAR KOMİSYONU AŞURE DAĞITTI

EĞİTİM BİR SEN KADINLAR KOMİSYONU AŞURE DAĞITTI

Artvin Eğitim Bir Sen Kadınlar Komisyonu vatandaşlara aşure ikram etti.

Artvin Eğitim Bir Sen Kadınlar Komisyonu tarafından Aşüre haftası dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram ederek birlik beraberlik duygusu pekiştirildi.

Halitpaşa meydanında düzenlenen etkinliğe Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim İnce, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, Eğitim Bir Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Zeliha Güney ve sendika üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Aşure dağıtımı öncesi yaptığı kısa konuşmada emeği geçenlere teşekkür ederek,  Aşure acının sevginin dostluğun aynı zamanda inancın paylaşımı toplumların manevi dinamiklerini canlı tutan bu tür sosyal adetler var bunlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

İl Başkanı Erkan Balta ise, Eğitim Bir Sen Kadınlar Komisyonuna teşekkür ederek “Aşure ayında halkımızla birlikte bu güzel tatları bizlere sundular. Allah niyetlerini kabul eylesin. Ülkemizin birliğini beraberliğine daim kılsın” dedi.

Kadın Komisyon adına açıklama yapan Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı  Zeliha Güney, ;”Mübarek aylardan Muharrem ayının içerisinde bulunduğumuz şu günlerde Aşure Gününe ermenin sevinci içerisindeyiz. Bu kez soframızı daha geniş tutup daha cok insanla aşuremizi paylaşmayı düşündük. Farklılıklarımızın bizi daha zengin kıldığının farkına vardığımız bir gün olması ümidindeyiz. Bizleri bu etkinliğimizde yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe ve AK Parti İl Başkanı Erkan Balta olmak üzere Memur Sen İl Temsilcimiz İbrahim İnce ve tüm sendika üyelerimize teşekkür ediyor katılan misafirlerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından gelenlere kâse içersinde aşure ikram edildi.

KÜLTÜR SOKAĞINDA ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI