Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI ARTVİN’E HAYRAN KALDI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI ARTVİN’E HAYRAN KALDI

Artvin Belediyesi ve Artvin Genç Girişimciler Kurulu iş birliğiyle düzenlenen söyleşide Artvinli sevenleriyle buluşan Diriliş Ertuğrul oyuncuları 2 gün kaldıkları Artvin’e kelimenin tam anlamıyla hayran kaldı.

Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde 6 Haziran da düzenlenen söyleşi sonrasında Artvin Belediyesi Marina Sosyal Tesislerinde konaklayan Kafkasör Yaylası, Atatepe ve Borçka Karagölü gezen ünlü dizi oyuncularından Celal Alp, Cavit Çetin Güner, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez ve Esra Bilgiç karşılaştıkları doğa harikası karşısında hayranlıklarını gizleyemediler.

Düzenlenen söyleşi programının ardından Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret eden oyuncular ziyaretin ardından Kafkasör yaylasının doğal güzelliği eşliğinde İftarlarını açarken Kafkasör’ün doğal güzelliğine ve havasına kelimenin tam anlamıyla bayıldılar. Kafkasör yaylasından sonra Atatepe’yi ziyaret edip Artvin’e Dünyanın En Büyük Atatürk Heykelinin bulunduğu alandan baktılar. Oyunculara eşlik eden Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Dünyanın en büyük Atatürk heykeli unvanına sahip olan heykelin boyu, ağırlı, duruş şekli ve teknik özellikleri hakkında bilgi vererek Atatepe’de yapacakları projelerini anlattı.

Artvin Belediyesi Marina Sosyal tesislerinde bir gece konaklayan ünlü dizi oyuncuları ertesi gün eşsiz doğa güzelliğiyle ziyaretçilerini büyüleyen Borçka Karagöl’ü gezdiler.  Karşılaştıkları doğa harikası karşısında büyülenen oyuncular saatlerce doğa harikasının tadını çıkardılar.

Dizinin başrol oyuncularından Halime Sultan karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran Esra Bilgiç, gördüğü bütün güzellikleri cep telefonuyla kaydederek her anını ölümsüzleştirdi. Bilgiç;” Artvin’e ilk defa geliyorum. Artvin’e söyleşi için gittiğimi sosyal medyada paylaşınca birisi yorumunda Artvin’in güvenli, huzurlu ve doğa harikası bir şehir olduğunu yazmıştı. Gelince gördük ki anlatılanlardan daha fazlası varmış. İnsanları misafirperver, doğası cennet, her şeyiyle anlatılmaz yaşanır diyebileceğim bir yer.  Artvin’de bize ev sahipliği yapan bizleri hiç yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe beyefendiye eşi çok değerli Hacer hanıma çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda ailemle tatile gelmeyi düşünüyorum”dedi.

Mısır ekmeği ve kuymağına hayran kalan Diriliş Ertuğrul Dizisinde Bamsı Beyrek diye tanınan Nurettin Sönmez, “ Halime sultana katılmakla birlikte ekleyeceklerim şunlar ki ben mısır ekmeğine (cadi) ve özellikle kuymağına bayıldım. Artvin küçük bir şehir ancak gerçekten gördük ki insanları sıcakkanlı, doğa harikası, farklı kültürel zenginliklerin bir arada olduğu huzur dolu bir şehir. Duyduğum kadarıyla en güvenli il olarak seçilen Artvin her şeyiyle bunu kanıtlıyor. Bizlere bu şehri tanıma fırsatı sağlayan Başta Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’ye, bizi başından sonuna kadar yalnız bırakmayan Özel Kalem Müdürü Erşan Kaya ve Artvin Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Taner Köse’ye ve Artvin halkına bizlere göstermiş oldukları misafirperverliğinden dolayı ekibim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Abdurrahman Alp karakteriyle tanınan Artvinli hemşerimiz Celal Al ise 13 yıl aradan sonra Artvin’e sevilen bir oyuncu olarak gelmenin mutluluğunu yaşadığı ifa ederek ekip arkadaşlarına Artvin’den çok bahsettiğini söyledi.  Al, “ Bursa’da doğup büyümüş olmama rağmen aslen Yusufeliliyim. Artvin’den hiç kopmadım. En son 13 yıl önce köyümü topraklarımı akrabalarımı ziyarete gelmiştim. Yıllar sonra şükürler olsun ki  böyle bir programla farklı bir statüde hemşerilerimizle buluşma imkanı bulduk. Ekip arkadaşlarıma gelmeden önce Artvin’den bahsettim. Birçok şeye olur mu? diye soruyorlardı. Sadece size şunu söyleyeyim arkadaşlarım Artvin’e tatil için gelmeni planlarını kuruyorlar” dedi.

Diriliş Ertuğrulun en sevilen oyuncuları 2 günlük Artvin ziyareti ardından dizi çekimleri için İstanbul’a gitmek için şehirden ayrıldılar.

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ