Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / DERE MAHALLESİNDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

DERE MAHALLESİNDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Artvin Belediyesi ulaşım noktasında orta koyduğu projelerle şehrin trafik sorunu çözüyor.

Mahalleler arası yaptığı bağlantı yolları ve yol genişlemeleriyle vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan Artvin Belediyesi, Dere Mahallesi Yurttaş Saraç Caddesi’nde 3500 m3 taş duvar ile 4 metre genişliğinde ki yolu 12 metreye çıkardı.

Bu çalışma kapsamında mahalle sakinlerinin ve kentin turizmine önemli katkı sağlayan dünyanın En Büyük Atatürk heykelinin bulunduğu Atatepe’ye ulaşım büyük ölçüde rahatlamış oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe,  yol medeniyettir anlayışıyla kentte önemli ulaşım projelerini hayata geçirdiklerini hatırlatarak yeni dönemde de ulaşım noktasında bütün sorunların çözüleceğini söyledi.

Kocatepe; “ Şehrimizin kılcal damarlarını açıyoruz rahat nefes alması için uğraşıyoruz.  Turizm kenti Artvin’imiz de en önemli destinasyon merkezlerinden biri olan Atatepemize ulaşım bildiğiniz üzere Dere Mahallesi alt haypetten sağlanıyor.  Hem mahalle sakinlerinin hemde Atatepe’ye gelen ziyaretçilerimiz 4 metre genişliğinde ki ana yolda ilerlemekte hayli zorluk çekiyor zaman kaybına sebep oluyordu. Biz bu problemi çözmek için orada ki vatandaşlarımızla görüşüp anlaşarak 4 metrelik yolu 12 metre genişliğe çıkardık. Artvin’de yol yapmak hayli maliyetli ve uğraş istiyor. Yaklaşık 300 metre yol genişlemesinde 3500 m3 taş duvar 6000 m3 duvar kazısı yapıyoruz. Atatepe’ ye ulaşımı büyük ölçüde rahatlatmak için Halitpaşa Camisi ile Dere boyu Alabalık restoranı arasında yol genişletmemiz devam edecek.”dedi.

ARTVİN BELEDİYESİ 1. KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ