Anasayfa / Haberler / DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN DUYARLI OLALIM

DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN DUYARLI OLALIM

Artvin Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla çöp atım saatleri dışında çöp atam vatandaşlar uyarıldı.

Havaların ısınmaya başlamasıyla erken saatlerde atılan çöplerin ortaya çıkardığı koku ve çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla Artvin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. Yürütülen çalışmayla sabah saatlerinde çöp atmalarının önüne geçmek için çöplerin yoğun olarak atıldığı alanlarda vatandaşlar Belediye ekiplerince uyarılarak konu hakkında bilgilendirildi.

Bugün şehrin değişik noktalarında yapılan uygulamalara Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Başkan Yardımcısı Zafer İnce’de katılarak vatandaşları duyarlı olma konusunda ikaz ettiler.

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ