Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / CUMHURİYET FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

CUMHURİYET FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

Artvin Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü düzenliyor.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yılının coşkusunu Artvin Belediyesi Artvin halkı ile birlikte Fener Alayı Yürüyüşü düzenleyerek kutluyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93.yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Artvin Belediyesinin organize ettiği Fener Alayı Yürüyüşü Cumartesi günü saat 17.30’da Artvin Belediye Başkanlığı önünde toplanılarak Cumhuriyet Caddesi üzerinden Halitpaşa meydanından geçip İnönü Caddesinden yürünerek Milli İrade Meydanı (Valilik Önü) son bulacak.

Programa tüm Artvin halkını davet eden Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yılının coşkusunu tüm Artvin halkı ile hep birlikte yaşayacağız. Ulusal değerimiz olan Cumhuriyet Bayramımızı halkımızla birlikte ellerimizde Türk Bayraklarımızla Meşalelerimizle yürüyerek 15 Temmuz sonrasında demokrasi nöbetleri tuttuğumuz Milli İrade Meydanı olarak da adını değiştirdiğimiz Valilik önüne kadar yürüyeceğiz. Tüm vatansever Artvin halkını etkinliğimize davet ediyor Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum”

TBB’DEN ARTVİN’DE İŞ MAKİNALARI HİBE EDİLDİ