Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ÇORUH PARK’DA TASAVVUF MUSİKİSİ İLAHİ DİNLETİSİ

ÇORUH PARK’DA TASAVVUF MUSİKİSİ İLAHİ DİNLETİSİ

Artvin Belediyesi tarafından Çoruh Park’da kurulan iftar çadırında iftardan sonra Artvin Belediyesi Tasavvuf Musiki korosunun İlahi Dinletisi etkinliği düzenlendi

Artvin Belediyesi tarafından Belediye Başkanlığı önünde ve Çoruh Park’da kurulan Bir Sofrada Artvin iftar çadırlarında Ramazan etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyor.

Çoruh Park’da amfi tiyatro alanında iftar sonrası gerçekleşen etkinliğe Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti Artvin Merkez İlçe Başkanı Maksut Koçak, AK Parti Artvin İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Birim Başkanı Yüksel Kantar ve vatandaşlar katıldı.

Çoruh Park’da ki iftar çadırın da Turkcell sponsorluğunda verilen iftar yemeği ardından yemek duası yapılarak amfi tiyatro alanında kurulan sahnede estürmanlar eşliğinde Artvin Belediyesi Tasavvuf Musikisi sahne aldı. Birbirinden güzel ilahi ve ezgileri seslendirerek katılımcılara essiz tasavvuf dinletisi sundu.

Artvin Belediyesinin ramazan etkinlikleri ramazan sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ