Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ÇORUH PARK’DA BAHAR ŞENLİĞİ KONSERİ

ÇORUH PARK’DA BAHAR ŞENLİĞİ KONSERİ

Artvin Belediyesi ve Artvin Çoruh Üniversitesi Aktif Gençlik Topluluğu tarafından organize edilen, Artvin Belediyesi Bahar şenlikleri kapsamında ünlü ses sanatçısı Ekin Uzunlar sahne aldı.

Çoruh Parkta düzenlenen konseri, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Belediye Başkan Yardımcıları, Erkan Yazan, Zafer İnce, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Başar’ın yanı sıra üniversite öğrencileri ve yaklaşık 10 bin kişi izledi.

Ekin Uzunlar, duygusal ve hareketli şarkıların yanı sıra kemençe ile Game Of Thrones jenerik müziğini ve Godfather film müziğini çalarak konsere gelenleri kendine hayran bırakarak seyircileri coşturdu. 2 saat sahnede kalan Uzular, alanı dolduran hayranlarından yoğun ilgi gördü. Ekin Uzunlar bir jest yaparak sahneye Artvin’in güçlü seslerinden Cesur Demir’i davet edip ‘Son Bir Kez’ parçasında düet yaptı.

Sanatçı Ekin Uzunlar’a, sahne arasında Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Rektör Prof.Dr. Fahrettin Tilki, AK Parti Artvin Gençlik Kolları İl Başkanı Ali İhsan Başar ve Artvin Çoruh Üniversitesi Aktif Gençlik Topluluğu tarafından çiçek ve plaket takdimi yapıldı.

Gece vatandaşların gönüllerince eğlenmesi ve oynanan horonlarla sona erdi.

Konser öncesi kısa selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Baharın gelmesiyle birlikte prestij mekan olan Çoruh Park’da çeşitli etkinliklerin yapılacağının müjdesini vererek bu akşam Ekin Uzunlar konseri ile bunun startını verdiklerini söyledi.

Başkan Kocatepe;  “Geleceğimizin umudu, ülkemin dinamik gücü, şehrimin enerji kaynağı gençler güzel bir Artvin ilkbahar akşamında bahar şenliğinde Üniversitemizin çok değerli öğrenci topluluğunun belediyemizle ortaklaşa organize ettiği bu güzel konserde sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Sizleri gördükçe enerjimiz artıyor ben bu toplumu gördükten sonra gece gündüz uyumam ne istiyorsanız bu ağabeyinizden size feda olsun. Gençler hayat hep ders çalışmaktan ibaret değil arada bir oynamak eğlenmek lazım. Dünyaya rekabet etmede sizlere güveniyoruz. Ülkemizin bayrağını dünyanın en üst gönlerine çekmeye söz veriyor musunuz? Bu gün burada birlikte oynayacağız şu birliğimizi kardeşliğimizi bozmayacağız. Sizlerden bizlerin yapmış olduğu etkinliklere yarışmalara katılmanızı programlara destek vermenizi istiyoruz.  Bu yıl 2. Düzenlediğimiz 14 – 19 Mayıs tarihlerinde Altın Boğa Doğa filmleri kısa film festivali yarışması yapılacak.  14 Mayısta Valilik meydanında hep beraber açılışı gerçekleştireceğiz.

Artvin Belediye Basketbol Takımımız 1. Lig yolunda 9 Mayıs Çarşamba günü saat 17.30’da Merkez Kapalı Spor Salonun da Edirne Belediyespor ile karşılaşacak hepinizi oraya da bekliyoruz.”dedi.

Sanatçı Uzunlar ise Artvin’de ilk solo konserini gerçekleştirdiğini buna imkan sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye ve Artvin Çoruh Üniversitesi Aktif Gençlik Topluluğuna teşekkür ederek Artvin’in enerjisine hayran kaldığını, alanı dolduran kalabalık önünde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ARTVİN BELEDİYE SPOR BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ