Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ÇÖP AKTARMA İSTASYONUNUN ÇEVRESİ TEMİZLENDİ

ÇÖP AKTARMA İSTASYONUNUN ÇEVRESİ TEMİZLENDİ

Artvin Belediyesi tarafından, Artvin – Erzurum Karayolunun 1. Kilometresinde yaptırılan katı atık aktarma istasyon çevresinde genel temizlik yapıldı.

Çöp aktarma istasyonun yanında bulunan geri dönüşüm deposundan merkez ve ilçelerden toplanan karton, plastik, kağıt vb. geri dönüşüm malzemelerinin rüzgar nedeniyle savrulması nedeniyle, zabıta ve karayolları ekiplerinin yol güvenliğini sağlamasıyla belediye temizlik ekipleri genel çevre temizliği yaptı.

Katı atık aktarma istasyonundan şehrin çöpleri, özel yapılmış sıkıştırmalı dorseli tırla Artvin – Şavşat karayolu varyant mevkiinde tahsis edilen düzenli çöp depolama alanına taşınıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin göreve gelir gelmez bir yıl gibi kısa sürede Artvin’in en büyük çevre sorunlarından birin olan çöp depolama sorununu çözüme kavuşturdu. Yıllardır İskebe Mahallesi´nin alt kısmında bulunan, çevre ve görüntü kirliliğine yol açan vahşi çöp depolama alanı rehabilite edilerek doğaya kazandırıldı.

KOCATEPE ARTVİN’DE Kİ ÇALIŞMALARINI AVRUPA KONSEYİNDE ANLATTI