Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ÇOCUKLARDAN PONY CİNSİ ATLARA YOĞUN İLGİ

ÇOCUKLARDAN PONY CİNSİ ATLARA YOĞUN İLGİ

Artvin Belediyesinin ‘Geleneksel Kültür Sokağı Çocuk Şenliği’ kapsamında Türkiye Jokey Kulübünce (TJK) ortaklaşa düzenlediği at binme etkinliği yoğun ilgi gördü.

Artvin Belediyesi tarafından yaptırılan ve şehrin en prestij caddesi olan Kültür sokağında düzenlenen ‘Geleneksel Kültür Sokağı Çocuk Şenlikleri ‘ kapsımında Artvin Belediyesi ile Türkiye Jokey Kulübü tarafından getirilen pony cinsi atlar, 4-10 yaş arası çocuklarla buluştu.

2 gün süren etkinlikte geleceğin mimarı çocuklar küçük yaşta atlarla tanışarak minik at olan ponylerle kültür sokağında gezinti yapıp hayvan sevgisi kazandılar.

Cumartesi ve Pazar günü süren etkinliğe aileler ve çocuklar tarafında yoğun ilgi duyulurken aileler at binen çocukların fotoğraflarını çekerek bu mutlu anları ölümsüzleştirdiler.

KAYIN MANTARI ARTVİN’E TANITILDI