Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ÇANAKKALE ZAFERİ OYUNUNA YOĞUN İLGİ

ÇANAKKALE ZAFERİ OYUNUNA YOĞUN İLGİ

Artvin Belediyesi Öztürk Serengil  Sahnesi Tiyatro Topluluğu 18 Mart Çanakkale Zaferi programı kapsamında Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde ‘Çanakkale Geçilmez’ oyununu sahneledi.

Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Ardından programın sunuculuğunu AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsanın yaptığı, Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğunun Çanakkale Geçilmez oyununu Artvin Belediyesinin çocuk korosu tarafından seslendirilen Türkü ve saz eşliğinde sergileyerek izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Katılımın yoğun olduğu tiyatro gösterisinde vatandaşlar oyunu sık sık alkışlarla bölerek 103. yıl önce vatan savunması için evini, ailesini, sevdiğini bırakarak cepheye giden kınalı kuzuların mücadelesini anlatan oyuncular izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Protokolün,  Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğu ve Artvin Belediyesi Çocuk Korosu ile hatıra fotoğrafı çektirmesi ile program son buldu.

Programa Artvin Valisi Ömer Doğanay ve eşi Esma Doğanay, AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışa, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve eşi Hacer Kocatepe, Garnizon Komutanı, P.Alb. Abdurrahman Cengiz Çerçi, AK Parti İl Başkanı Av. Erkan Balta, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Şenol Alpaslan, birim amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BALCIĞOĞLU MUHTARI BEKİR YILDIRIM’DAN BAŞKAN KOCATEPE’YE TEŞEKKÜR