Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ÇAMLIK MAHALLESİNDE Kİ SORUNLAR BİR BİR ÇÖZÜLÜYOR

ÇAMLIK MAHALLESİNDE Kİ SORUNLAR BİR BİR ÇÖZÜLÜYOR

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe Mahalle ziyaretlerin de bulunarak mahallelilerinin şikâyet ve isteklerini dinliyor.

Başkan Kocatepe Çamlık Mahallesi Keskin sokak ve Yıldız Sokakda gerçekleştirdiği ziyarette, mahalle sakinlerinin evlerine ulaşımında mecburi kullandıkları yolların iyileştirilmesi talebinde bulundular.

Mahalle sakinlerinin bu isteğine kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için Çamlık Mahallesi Yıldız Sokak yol genişletilmesi, Keskin sokakda da gerekli merdiven çalışmasının talimatını verdi.

Başkan Kocatepe’nin talimatı üzerine ekipler Çamlık Mahallesinde çalışmalara başladı. Yıldız sokakda ki yol genişletme çalışmasını kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Keskin sokakda merdiven çalışmasına başlayan ekipler 200 basamaklı merdivenlerin beton dökümüne başladı. Çalışmaların kısa sürede tamamlayarak mahalle sakinlerinin talepleri giderilmiş olacak.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe; Artvin’deki herkesin sorunlarını dertlerini düşüncelerini önemsediklerini; Artvin Belediyesinin imkanları dahilinde isteklere cevap verdiklerini ve Artvin’i birlikte yönettiklerini ifade etti.

BAKAN ÇELİKTEN BAŞKAN KOCATEPE’YE ZİYARET