Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BÜYÜK ZAFERİN 96. YIL DÖNÜMÜ

BÜYÜK ZAFERİN 96. YIL DÖNÜMÜ

Artvin’de Valilik önünde düzenlenen tören Artvin Valisi Ömer Doğanay ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlamasının ardından Vali Doğanay makamında tebrikleri kabul etti.

Törene Artvin Valisi Ömer  Doğanay, Belediye Başkanı Mehmnet Kocatepe, İL Garnizon Komutanı Piyade Albay Abddurahman Cengiz Çerçi, AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Fahrettin Tilki, kurum müdürleri , siyasi parti temsilcileri, gaziler, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende Vali Doğanay, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve İl Garnizon Komutanı Piyade Albay Abddurahman Cengiz Çerçi askeri araç üzerinde halkın bayramını kutladı.

Törende günün anlam ve önemini ilişkin bir konuşma yapan Jandarma Yüzbaşı Özgür Barış İçöz, Türk Milletinin var olma mücadelesi olan 30 Ağustos Zaferi’nin 96. Yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Bu zaferle Türk Milletinin dünyaya “Türk esir edilemez, Anadolu İşgal edilemez” mesajını verdiği kaydeden İçöz , “ Bizleri tarih sahnesinden silmek isteyenlere bu millet unutamayacakları bir ders vermiştir.” dedi.

Törende öğrenciler tarafından 30 Ağustos Zaferi’ni konulan şiirler okunurken Artvin Halk Eğitim Merkezi Livane Mehteran Takımı da bir gösteri sundu.

Program geçit töreni ile sona erdi.

ARTVİN BELEDİYESİ KASIM AYI 1.OTURUM MECLİS KARARLARI ÖZETİ