Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BÜYÜK ARTVİN FUARININ 5. GÜNÜNDE ARDANUÇ TANITILDI

BÜYÜK ARTVİN FUARININ 5. GÜNÜNDE ARDANUÇ TANITILDI

Artvin Valiliği ve Artvin Belediyesi birlikteliğinde düzenlenen Artvin Yöresel Ürünler Kültür ve Turizm Fuarı, 5’inci gününde Ardanuç ilçe tanıtımı yapıldı.

Artvin kent merkezindeki Çoruh Parkta devam eden Büyük Artvin Fuarında her gün bir ilçenin tanıtımına yer veriliyor. Bu kapsamda fuarın 5’inci gününde Ardanuç kaymakamlı ve Ardanuç Belediyesinin organizasyonunda Ardanuç’un güzellikleri tanıtılarak, ‘Döner Yeme Yarışması’ düzenlendi.

Her gün bir ilçenin tanıtımının yapıldığı Büyük Artvin Fuarının 4’üncü gününde Ardanuç kaymakamlığı ve Ardanuç Belediyesi organizasyonunda Ardanuç’un güzellikleri tanıtılarak, Döner Yeme Yarışması düzenlendi.

Döner Yeme Yarışması Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Ardanuç ilçemizin Türkiye tarafından tanınmış döner ustası Ersin Dede tarafından yapılan döner ile 20 yarışmacı kıyasıya yarıştı. 5’er kişilik gruplarla yarışılan ilk turda 10 cağı en hızlı bitiren yarışmacılar finale kaldı. Finale kalan 4 yarışmacıdan 3 dakika içinde 10 cağ ile en çok döner yiyen Mehmet Ali Akdeniz şampiyon oldu.

Döner yeme yarışması birinci Mehmet Ali Akdeniz’e, Artvin Arı Çifliğim Sponsorluğunda, Artvin Arı Yetiştiriciler Birliği Başkanı İbrahim Durmuş Kestane ve Komar Balı (deli bal) hediye ederken. Artvin Vali Yardımcısı Adem Başoğlu, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Ardanuç Kaymakamı tarafından şampiyonluk kupası verildi.

Döner yeme yarışmasından sonra Tahsin Altuntaş Bayrak adlı şiirine okurken yerel sanatçı Okan Özçelik konseri ile eğlenceyi zirveye taşıdı.Artvin Yöresel Ürünler Kültür ve Turizm Fuarının ikinci gününde ayrıca açık hava sinemasında Yeşilçam klasiklerinden ‘Köyden indim Şehre’ filmi oynatıldı.

ARTVİN BELEDİYESİ KASIM AYI 1.OTURUM MECLİS KARARLARI ÖZETİ