Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BÜYÜK ARTVİN FUARI İÇİN ESNAFLARLA BİR ARAYA GELİNDİ

BÜYÜK ARTVİN FUARI İÇİN ESNAFLARLA BİR ARAYA GELİNDİ

Artvin Valiliği ve Artvin Belediyesi organizasyonunda ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerinin katkılarıyla, 8-14 Ağustos’da Çoruh Park’da  bu yıl 2’ncisi düzenlenecek Uluslararası Artvin Kültür Turizm ve Yöresel Ürünler Tanıtım Fuarı kapsamında esnaflarla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Artvin Ticaret Odası toplantı salonunda esnaflarla bir araya gelerek fuar hakkında sunum yapan fuar organizatörü Murat Sancar, hazırladıkları fuar programını esnaflarla paylaştı.

Sancar; “Fuarın ana temasının bal olduğunu ve ilerleyen yıllarda temanın değişeceğini, odun kesme, şarkı söyleme, halat çekme, silor yeme, döner yeme gibi yarışmaların düzenleneceğini konserlere, çalıştaylara yer verileceğini ve her gece nostaljik filmlerinin izleneceği fuar organizasyonunda büyük şehirlerde yaşayan hemşerilerimiz başta olmak üzere Artvin ve ilçelerden katılımın çok olacağını belirtti.”

Esnaflara 50 çadırın ayrıldığı fuarda yer almak isteyen esnaflar Artvin Belediyesi ve https://www.artvinfuari.com ‘dan detaylı bilgi edinerek teklifte bulunabilecekler.

Esnaf bilgilendirme toplantıları esnaf ziyaretleri ile devam edecektir.

Artvin Ticaret Odasında gerçekleşen esnaf bilgilendirme toplantısına, Artvin Ticaret Odası Başkanı Seçkin Kurt ve esnaflar katıldı.

ARTVİN BELEDİYE SPOR BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ