Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BOĞALAR KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYEMEDİ

BOĞALAR KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYEMEDİ

Türkiye Basketbol 2’nci Liginde mücadele eden Artvin Belediyesi Basketbol Takımı kendi saha ve seyircisi önünde Tofaş Gelişim takımına 9 sayı farkla 73-82 yenilerek 3 haftalık kötü gidişe dur diyemedi.

Artvin Spor salonunda oynanan basketbol maçını Artvin Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Aydemir Akköy, Zafer İnce, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim ve çok sayıda Basketbol sever izledi.

Yoğun taraftar desteğiyle sahaya çıkan Artvin Boğaları ilk çeyrekte rakibine karşı etkili oyun sergileyerek periyodu 19-15 önde kapattı.

Maçın ikinci periyoduna da etkili başlayan Artvin Belediyesi Basketbol takımı ikinci periyodun son dakikasına kadar etkili hücum ve alan savunmasıyla mücadele etse de Bursa Temsilcisi Tofaş Gelişim Takımının çeyrek sonundaki geri dönüşüne dur diyemedi ve ilk yarıyı 3 sayı farkla 44-41 yenik kapattı.

MAÇIN İKİNCİ YARISINA HAKEMLER DAMGA VURDU

Artvin Boğaları için çok önemli olan karşılaşmanın 3’üncü periyodunun başlama düğüyle seyircisinin de desteğini arkasına alarak müthiş bir ivme yakaladı. Boğalar, bu çeyrekte hakemlerin yanlı kararları karşısında oyunun ritmini kaybederek 16 sayılık farka engel olamadı ve bu çeyreği 61-45’lik skorla tamamlandı.

4’ÜNCÜ PERİYODA YİNE HAKEM KARARLARI DAMGA VURURKEN TRİBÜNDE BULUNAN SEYİRCİLER ADETA ÇILGINA DÖNDÜ

Periyotun başında üst üste hücumlar da 6 sayı bulan Artvin Belediyesi takımı bir anda farkı 10 sayıya indirdi. Maça ortak olmak için varını yoğunu ortaya koyan basketbolcularımıza maçın yardımcı hakemlerinin takımımız lehine verilmesi gereken faulleri görmeyip Tofaş lehine verilen kararları itinayla takip etmeleri sonucunda her ne kadar son çeyreği 28-21 önde tamamlasa da maçtan 9 sayı farkla 73-82 yenik ayrıldı. Bu sonuçla kendi sahasındaki 30 maçlık yenilmezlik serisine son verirken sahadan hüzünlü ayrılan Artvin Boğaları artık 19 Kasım Cumartesi günü Ankara Arena Spor Salonu’nda oynanacak olan Maliye Milli Piyango maçını düşünmeye başladı.

Maçın en skorer oyuncuları Artvin Belediyesi’nde Mete Doğan 15 sayı, Çağatay Çevik 14 Ribaunt, Fırat Aydemir 6 asist ile oynarken, Tofaş Gelişim’de ise Burak Tursen 22 sayı, Yunus Emre Akçay 9 Ribaunt, Suat Cem Unsal 7 Asist’le oynadı.

ÇOCUK BAŞKAN KOLTUĞU DEVRALDI TALİMAT VERDİ