Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BOĞALAR CUMA GÜNÜ İLK MAÇINA ÇIKIYOR

BOĞALAR CUMA GÜNÜ İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Artvin Belediyesi Basketbol Takımı Türkiye Erkekler 2’ci Ligdeki ilk maçına 21 Ekim Cuma Günü Saat 17.00 da Artvin Spor Salonunda Bursa İnegöl Belediyesi Basketbol takımının karşısına çıkıyor.

Zorlu maç öncesi günde çift idmanla hazırlanan Artvin boğaları artık maç saatini beklemeye başladı. 21 Ekim Cuma Günü Oynanacak maçla ilgili açıklamalarda bulunan Artvin Belediyesi Basketbol Takımının Antrenör Şahin Ateşdağlı, “Oldukça geç kadro kurmak zorunda kalmamıza rağmen uyumlu bir kadro oluşturduk diye düşünüyorum. Özellikle tecrübeli oyuncular ve başarıya aç iyi altyapısı olan genç oyuncuları bir araya getirdik. Tabii ki tam gücümüze ulaşmamız ve takım yapımızı oturtmamız için halen zamana ihtiyacımız var” diye konuştu. Ateşdağlı, bu süreci çok çalışarak en kısa zamanda atlatmak istiyoruz. Artvin şehri genel olarak spora ve sporcuya çok pozitif bir halka sahip. Başta Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe olmak üzere herkes takıma inanılmaz sahip çıkılıyor. Tüm takımlara, hakem arkadaşlarımıza ve oyuncularımıza kazasız-belasız başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Cuma günü (bugün) saat 17.00’da Artvin Spor Salonunda oynanacak sezonun ilk karılaşmasına bütün Artvin halkını davet eden Artvin Belediye Spor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce, zorlu bir sezona başlayacaklarını bunun içinde geçen yıllar olduğu gibi bu yılda Artvin halkının önemli desteğiyle kendi sahamızda yenilgisiz bir lig geçirmelerini temenni ederek Artvin Boğalarına başarılar diledi.

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS KARARLARI ÖZETİ