Anasayfa / Haberler / BOĞALAR 17’DE 17 PEŞİNDE (CANLI YAYIN)

BOĞALAR 17’DE 17 PEŞİNDE (CANLI YAYIN)

Boğaların Sıradaki Rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi

2352-bogalar-17de-17-pesinde-450x0

Erkekler 3.Lig Basketbol Liginde Mücadele eden Artvin Boğalarının ikinci tur 7’ci haftasındaki rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor.

Bu sezon oynadığı 16 lig müsabakasını da Artvin Belediye Spor seriyi devam ettirmek istiyor.

26 Mart Cumartesi günü saat 15.30 da kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek Boğalar namağlup seriyi devam ettirmek istiyor. Grup liderliği açısından önem arz eden karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan boğalar karşılaşma saatini beklemeye başladı. Rakibini gruptaki ilk maçta deplasmanda 22 sayılık bir farla yenen Artvin Boğaları tek hedef galibiyet. Sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Boğalar Gaziantep maçını da alıp gruptaki liderliğini perçinlemek istiyor.

26 Mart Cumartesi günü saat 15.30 da Artvin Kapalı spor salonundaki karşılaşmaya tüm halkımız davetlidir. Takımımızın şampiyonluk yarışındaki mücadelesine ve coşkusuna ortak olmak için takımımızı desteklemeye devam.

TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONLARI BAŞKAN KOCATEPE’Yİ ZİYARET ETİ