Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BELEDİYE PERSONELİNİN BEŞ PARMAĞINDA BEŞ MARİFET

BELEDİYE PERSONELİNİN BEŞ PARMAĞINDA BEŞ MARİFET

Artvin Belediyesi personeli günlük işlerinin yanı sıra spor turnuvalarına da katılarak başarılara imza atıyor.

Artvin Çoruh Üniversitesi tarafından düzenlenen Kamu Kurum ve Kuruluşlar Arası 1. Bowling Turnuvasına Artvin Belediyesi adına katılan Zabıta personeli Uğur Akçay ve Özkan Demirci, 12 kurum arasından ikinci oldu.

Turnuvada ikincilik madalyası alan kurum temsilcileri Zabıta personeli Uğur Akçay ve Özkan Demirci Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’yi makamında  ziyaret ederek madalyayı  takdim etti.

Başkan Kocatepe, personelini tebrik ederek spora ver sporcuya her daim destek oldukları gibi kurum içinde de sportif aktivitelere katılmanın önemli olduğunu söyledi.

Artvin Kamu Kurum ve Kuruluşlar Arası 1. Bowling Turnuvası Sıralaması:

1. Artvin Çoruh Üniversitesi
  2. Artvin Belediyesi