Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocatepe’nin Acı Günü

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocatepe’nin Acı Günü

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin babası Yaşar Kocatepe, Bursa Gürsu’da toprağa verildi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin ve ve Bursa’da uzun yıllar siyaset yapan Salih Kocatepe’nin muhterem babaları 73 yaşındaki Yaşar Kocatepe önceki gün Bursa’da tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yummuştu. Yaşar Kocatepe,  Bursa’nın Gürsu ilçesinde Zafer Camii’nde 12 Haziran 2018 Salı günü ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında Gürsu Eskimezarlık’taki aile kabristanlığına defnedildi. Cenaze merasimine Kocatepe ailesinin yanı sıra,  iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından katılımlar vardı.

Yaşar Kocatepe’nin cenaze törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı eski Bakanı Faruk Çelik, Artvin Valisi Ömer Doğanay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gürsü Belediye Başkanı Mustafa Işık, AK Parti Artvin İl Başkan Vekili Fikret Erdoğan, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Aydemir Akköy, iş, siyaset, bürokrasi ve spor camiasından bir çok önemli simanın yanı sıra Kocatepe’nin yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze namazı öncesinde Mehmet ve Salih Kocatepe kardeşler taziyeleri kabul ettil.

Merhum Yaşar Kocatepe’ye yüce Allah’tan rahmet, kederli Kocatepe ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN ENFLASYON İLE MÜCADELEYE TAM DESTEK