Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MEHMET KOCATEPE’NİN ACI GÜNÜ

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MEHMET KOCATEPE’NİN ACI GÜNÜ

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin Halası Seher Kibar, Artvin Yusufeli Altıparmak(Barhal) Köyün’de toprağa verildi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin Halası, Artvin’in Yusufeli ilçesinde esnaflık yapan Ahmet Kibar’ın 75 yaşındaki eşi Seher Kibar önceki gün kalp yetmezliğinden dolayı tedavi gördüğü Artvin Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Seher Kibar, Artvin’in Yusufeli ilçesi Merkez Camii’nde 19 Eylül 2018 Çarşamba günü öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında Yusufeli’nin Altıparmak Köyündeki aile kabristanlığına defnedildi.

Seher Kibar’ın cenaze törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı eski Bakanı Faruk Çelik, Artvin Valisi Ömer Doğanay, İl Garnizon Komutanı Piyade Albay Abdulrahman Cengiz Çerçi, Yusufeli Kaymakamı Eyüp Kaykaç Yusefli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin AK Parti İl Başkanı Şenol Alpaslan, , Kocatepe ve Kibar Ailelerinin yakınları katıldı.

Merhume Seher Kibar yüce Allah’tan rahmet, kederli Kocatepe ve Kibar ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

BAŞKAN KOCATEPE 27 DÖNÜMLÜK ARAZİYİ ARTVİN BELEDİYESİNE KAZANDIRDI