Anasayfa / Haberler / Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’nin 19 Mayıs Mesajı

Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’nin 19 Mayıs Mesajı

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kocatepe mesajında, “Milli egemenliğin başlangıç günü olan 19 Mayıs aynı zamanda Atatürk’ün gençliğe verdiği değerin ve Cumhuriyet’in onların omuzlarında yükseleceğine olan inancının bir ifadesidir. Cumhuriyetimizi emanet ettiğimiz gençlerimizi ülkesini milletini seven, çalışan ve üreten insanlar olarak yetişmesi bize düşen milli bir görevdir.

Türkiye her zaman gençleriyle övünen bir millet olarak, tarihin bir daha hiçbir ülkeye, hiçbir millete Birinci Dünya Savaşı’ndaki büyük acıları, zorlukları yaşatmamasını diliyorum. 15 Temmuz darbe girişiminde halkımızın, özellikle gençlerimizin tankların önüne çıkıp vatanı için verdiği mücadele hiçbir zaman unutulmayacak. Tarih bugünün gençlerini de her zaman gururla yazacak.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni fikirler, taze güç ve dinamik bir kuvvet olan gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlar, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu eserin mimarları aziz şehitlerimizi, gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ARTVİN’DE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE ANILIYOR