Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ZAFER İNCE’NİN ACI GÜNÜ

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ZAFER İNCE’NİN ACI GÜNÜ

Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce’nin babası Ali Şakir İnce Vezir Köyde toprağa verildi.

Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce’nin babası 90 yaşında kalp hastası Ali Şakir İnce uzun süredir tedavi gördüğü Artvin Devlet Hastanesinde önceki gün hayata gözlerini yummuştu.

Emekli orman muhafaza memuru merhum Ali Şakir İnce’nin cenazesi Artvin Merkez Camiinde öğlen namazına müteakip kılındıktan sonra Vezir Köy mezarlığına defin edildi.

Cenaze törenine İnce ailesinin yanı sıra Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Aydemir Akköy, belediye personeli, Artvin Belediye Spor Kulübü yöneticileri ve basketbol oyuncuları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda seveni katıldı.

Merhum Ali Şakir İnce’ye yüce Allah’tan rahmet, kederli İnce ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN ENFLASYON İLE MÜCADELEYE TAM DESTEK