Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKONSOLOS KOÇAK’TAN ARTVİN BELEDİYESİNE ZİYARET

BAŞKONSOLOS KOÇAK’TAN ARTVİN BELEDİYESİNE ZİYARET

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Artvin’e gelen Türkiye’nin Batum Başkonsolosu Makbule Koçak, Belediye Başkan vekili Erkan Yazan’ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Türkiye Cumhuriyeti Batum Başkonsolosu Makbule Koçak Artvin’e ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdiğini belirterek Başkan Vekili Erkan Yazan ile bir süre sohbet etti.

Başkonsolos Koçak, Hukuk mezunu olduğunu ve 15 yıldır da Dışişleri’nde çalıştığını söyleyerek Kopenhag, Roma Büyükelçilerinde görev aldığını belirtti.

Koçak ; “Dışişleri’nde birçok görevde bulundum. Çok Taraflı Ekonomik İşler Genel Müdür yardımcılığının ardından G-20 Ülkeleri Daire Başkanlığında enerji konularında çalıştım. Bakü Büyükelçiliği’ndeki Müsteşar görevinin ardından Batum Başkonsolosluğuna atandım” dedi.

Türkiye ile Gürcistan arasındaki işbirliğinin her alanda ki gibi ekonomik, siyasi ve kültürel ilişkileri daha da ileriye gitmesi için ellerinden gelen katkıyı sunmaya çalıştıklarını da ifade etti.

Başkan Vekili Yazan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Makbule Koçak’a görevinde başarılar dileyip Artvin’in turizminin gelişmesi içi yapacakları projeler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin sonunda Başkan vekili Yazan ile Başkonsolos Koçak birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.

Başkonsolos Koçak, Artvin Atabarı Kayak Merkezine gitmek üzere belediyeden ayrıldı.

Artvin Belediyesi ‘Yol Medeniyettir’ Anlayışı ile Çalışmalarına Devam Ediyor