Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE’YE GAZETECİLER CEMİYET BAŞKANLARINDAN ZİYARET

BAŞKAN KOCATEPE’YE GAZETECİLER CEMİYET BAŞKANLARINDAN ZİYARET

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyet Başkanı Erdoğan Erişen ile Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu tarafından 26 – 28 Temmuz tarihlerinde Ardahan’da yapılacak toplantıya katılmak için Ardahan’a giden Cemiyet Başkanları Artvin’e uğrayarak  Belediyeyi ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret eden Cemiyet Başkanları Başkan Kocatepe’ye çalışmalarında başarılar dilediler. Doğal güzellikleri açısından Karadeniz’de önemli yere sahip olan Artvin’in turizm kenti olma konusunda Belediye olarak yapılan çalışmaları yakından takip ettikleri belirterek bu güzelliklerin basın aracılığıyla duyurulması konusunda bölgelerin de ellerinden geleni yaptıklarını söylediler.

Başkan Kocatepe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek serhat kentimiz Artvin’e hoş sefa geldiklerini söyledi.

Kocatepe; “ Artvin’i butik bir turizm kenti yapmak konusunda projelerimizi her geçen gün hayata geçirerek ilimizin doğal güzelliklerini havasını, yaşamını dünyaya tanıtıyoruz. Bunun en güzelini bu yıl 08.08’de ikincisini yapacağımız büyük Artvin Fuarında daha da göstermiş olacağız. İlimizin prestij mekanlarından biri olan Çoruh Parkımızda Artvin’in de plaka kodu 08 olması münasebetiyle 08.08.2018 saat 18.08’de Artvin Kültür Turizm ve Yöresel Ürünler Tanıtım Fuarının açılışını yapacağız. Bir hafta sürecek fuarımızda tüm ilçelerimiz kendi yörelerini tanıtacak çeşitlik etkinlikler konserler olacak. Sizleri de fuarımıza bekliyoruz”dedi.

Ziyarette Artvin Gazeteciler Cemiyet Başkanı Zeki Alkan ve Başkan Yardımcısı Orhan Sevinç hazır bulundu.

Ziyaret sonunda Başkan Kocatepe misafirlerine “Hayde Artvin’e” çantasıyla çeşitli hediyeler verdi.

KAYIN MANTARI ARTVİN’E TANITILDI