Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE’NİN KATILIMIYLA, ARTVİN’DE HAL AÇILDI

BAŞKAN KOCATEPE’NİN KATILIMIYLA, ARTVİN’DE HAL AÇILDI

Artvin’de Muammer Şahin tarafından, Miralay Şükrü Bey Caddedesi üzerinde %30’a varan indirimlerle meyve ve sebzenin satılacağı ‘Artvin Hal ve Artvin Meyve Sebze Dünyası’ Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin katılımlarıyla hizmete açıldı.

Muammer Şahin tarafından Miralay Şükrü Bey Caddesi üzerinde 350 m2 alanda hizmete açılan Artvin Hali ve Artvin Meyve Sebze Dünyası, 150’nin üzerinde ürün çeşitliliği bulundurarak 6 personel ile toptan ve perakende satış ile vatandaşlara hizmet verecek. İşletme Mersin ve Antalya’dan ürünleri direk üreticiden alarak kendi araçları ile Artvin’e getirdiğinden dolayı %30’a varan indirimlerle ürünleri satışa sunacak.

Açılış töreninde konuşan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe; şehrin ihtiyacının giderilmesinden ötürü mutlu olduklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

“Biliyorsunuz şehrimizde hal yoktu ve bu işletme ile şehrimizin ihtiyacı olan bir işyerini daha vatandaşlarımıza kazandırmış olduk. Sebze ve Meyve şehrimizde ki hal eksikliğinden ve buna bağlı olarak da ulaşımdan ötürü pahalıya satılıyordu. Meyve sebzenin ucuzlaması içinde üreticiden alınıp şehrimizde ki toptancılar tarafından satılması gerekiyordu. Muammer kardeşimde bu eksiği giderdi. Böyle güzel açılışlarda birlikte olmak bizi mutlu ediyor.” dedi.

Artvin Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Seçkin Kurt; işletmede ki ürün çeşitliliğine dikkat çekerek Artvin’de bu alandaki eksikliğinde giderilmiş olduğunu söyledi

CHP Artvin Belediye Başkan Adayı Demirhan Elçin; Artvin’in eksiğini giderdiklerinden ötürü işletme sahiplerine teşekkürlerini iletti.

İşletme Sahibi Muammer Şahin; 18 yıldır bu işi yaptıklarını belirterek Antalya ve Mersin’den üreticiden aldıkları ürünleri kendi araçları ile Artvin’e transfer ettiklerini ve bundan ötürüde, vatandaşa %30 daha ucuz meyve ve sebze satacaklarını ifade ederek bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak açılışa gelen herkese teşekkür etti.

İşletme Açılışına; Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti İl Başkanı Av. Şenol Alpaslan, Artvin Ticaret Odası Başkanı Seçkin Kurt, CHP Artvin Belediye Başkan Adayı Demirhan Elçin, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış törenine katılanlar kurdele kesiminden sonra alışverişte bulundular.

ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN ENFLASYON İLE MÜCADELEYE TAM DESTEK