Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE’NİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN KOCATEPE’NİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde eğitimin ana rol oynadığına şüphe yoktur. Öğretmenlerimiz hepimizin geleceğini şekillendirmede ana unsurdur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” özdeyişinde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği misyon toplumsal ve bireysel anlamda bütün önem ve özeni hak etmektedir. Bizlere düşen görev bu hakkı teslim etmek, öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde hatırlamak hatasına düşmemek, sorunlarını çözmede yardımcı olmak onlara gereken saygıyı ve değeri göstermek olmalıdır.

Ülkemizin her köşesine ulaşarak fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin ve Artvin Milli Eğitim camiamızın öğretmenler gününü kutluyor, Bu vesile ile başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm vefat eden ve şehit olan öğretmenlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan tüm öğretmenlerimize de en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum”dedi.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı