Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE’DEN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET

BAŞKAN KOCATEPE’DEN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti İl Başkanı Av. Erkan Balta ve yönetim kurulu üyeleri, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının son seçimlerinde başkanlığa seçilen Şeref Öngüner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde göreve gelen Şeref Öngüner ve yönetim kurulu üyelerini makamlarında ziyaret etti.  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Başkan Öngüner ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. Artvin’in şoför esnafının sorunlarını hep beraber çözeceklerini belirten Belediye Başkanı Kocatepe, Artvin için böyle köklü meslek grupları ile iş birliğinde bulunarak Artvin’e daha kaliteli hizmette bulunacağını söyledi.  Ziyarette ayrıca Şoförler odasının taleplerini dinleyen Başkan Kocatepe,  Artvin Belediyesinin ulaşım konusunda devam eden ve gerçekleştirilecek olan projeleri hakkında bilgi verdi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şeref Öngüner, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye, AK Parti Artvin İl Başkanı Av.Erkan Balta ve yönetim kurulu üyelerine, nazik ziyareti için teşekkür ederek ulaşım alanın da belediyenin yaptığı ve yapacağı projelerde koordineli şekilde çalışarak Artvin’e hizmet edeceklerini vurguladı.

KAYIN MANTARI ARTVİN’E TANITILDI