Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE’DEN KARNE MESAJI

BAŞKAN KOCATEPE’DEN KARNE MESAJI

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, “Bugün sevgili öğrencilerimiz, değerli velilerimiz ve öğretmenlerimiz için çok önemli ve heyecan dolu bir gün. Ülkemizin geleceği, çok sevdiğimiz çocuklarımız karnelerini bugün itibariyle alarak yaz tatiline giriyorlar. Başarı ve başarısızlıkların geçici, önemli olanın ülkesine bağlı, ahlaklı bir birey olmanın farkında olan, bütün öğrencilerimizi alınlarından öpüyorum. . Öğrencilerimizin, spor yaparak ve kitap okuyarak kaliteli bir ara tatil dönemi geçireceklerine inanıyorum.

Sevgili öğrenciler; başarı birden çok faktöre bağlı olarak ulaşılabilen bir olgudur. Gösterdiğiniz üstün gayret ve çalışmalarınızın ödülü karne gününü içtenlikle kutlar, güzel bir tatil geçirmenizi dilerim. Hafta sonunda LYS Sınavına girecek olan öğrencilere de başarılar dilerim” dedi.

Artvin’de Kent Bayramlaşması Yapıldı