Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE’DEN KADİR GECESİ MESAJI

BAŞKAN KOCATEPE’DEN KADİR GECESİ MESAJI

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, tüm İslam âleminin ve Artvinli hemşerilerinin mübarek Kadir Gecesi’ni kutlayarak, Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni etti.

11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü de taşıdıklarını dile getiren Başkan Kocatepe, “Başta ülkemiz’de terörün son bulmasına ve İslam dünyasın çeşitli yerlerinde yaşanan insanlık dramlarının sona ermesine vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Kocatepe mesajına şöyle devam etti: “Başta Artvinli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyorum. Rahmet ayı olan Ramazan’da oruç tutarak, zekat vererek, teravih namazlarını hep birlikte büyük bir coşkuyla eda ederek Kadir Gecesi’ne ulaştık. Şehrimizde gerçekleştirdiğimiz “Bir Sofrada Artvin” iftar çadırlarıyla, birliğimizi bütünlüğümüzü pekiştirerek rahmet ayını manasına uygun şekilde yaşamaya gayret ettik. Bizler sofralarımızda huzur içinde iftar açarken dünyanın çeşitli yerlerinde zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşları için de dua ettik.

Bu mübarek gecenin ilimize, ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor,  ülkemizde birlik ve beraberliğinin pekişmesine ve Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynan kötü oyunların bitmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Bir kez daha bu önemli gecenin rahmetinden faydalanmayı umut ederek tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyorum.”

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ