Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE’DEN AVRUPA İKİNCİSİ ÖZ’E ALTIN MADALYA

BAŞKAN KOCATEPE’DEN AVRUPA İKİNCİSİ ÖZ’E ALTIN MADALYA

Artvin Belediyesi Güreş İhtisas Spor Kulübü Sporcusu Avrupa İkincisi Murat Öz’ü Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe altın ile ödüllendirdi.

Rusya’nın Sochi kentinde düzenlen 45’inci U21 Yaş Avrupa Karate Şampiyonasın 84 kilogramda Avrupa ikincisi olarak Artvin’e dönen  Murat Öz Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Murat Öz ve antrenörü Şirin Ali Öz Başkan Kocatepe’ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek Artvin tarihinde ve sporcunun kariyerinde bir ilke imza attıklarını söyledi.

Başkan Kocatepe, Murat Öz’ü ve antrenörü Şirin Ali Öz’ü tebrik ederek sporcuyu altın  ile ödüllendirdi.

Kocatepe, Murat Öz’ün Avrupa ikinciliğinden dolayı gururlandıklarını belirterek şunları ifade etti; Avrupa Karete Şampiyonasında 2’inci olan Murat Öz ve antrenörü Ali Öz kardeşlerimizi tebrik ediyorum Şampiyonluk hakkımızdı ama olsun bu daha başlangıç diyoruz. Artvin’i spor kenti yapacağız kurduğumuz Artvin Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü ile güreş alanında başarılar elde etmemizin yanı sıra Karate branşında Avrupa’da da Murat Öz kardeşimizle 2’nci olarak kentimizi onurlandırdı. Basketbol’da da takımımız emin adımlarla 1. Lige doğru ilerliyor. Daha bu hafta sonu Türkiye Kar Voleybolu şampiyonasına ev sahipliği yaptık. Artvin’i spor şehri yapacağız.” Dedi.

Artvin Belediyesi ‘Yol Medeniyettir’ Anlayışı ile Çalışmalarına Devam Ediyor