Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI

BAŞKAN KOCATEPE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI

Artvin Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında çalışan memurları kapsayan Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi imzalandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Bem-Bir-Sen Artvin Temsilcisi Mahmut Gürbüz ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Kocatepe, çalışan personelin de memnun olacağı protokolü karşılıklı imzalayarak her iki taraf için hayırlı olmasını diledi.

15 TEMMUZ’UN 2. YILINDA ARTVİN DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIYOR