Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE, MUHTARLARA HİZMETLERİ GEZDİRDİ

BAŞKAN KOCATEPE, MUHTARLARA HİZMETLERİ GEZDİRDİ

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, mahalle ve merkez ilçeye bağlı köy muhtarlarına biten ve yapımı devam eden hizmetleri gezdirerek bilgi verdi.

Hizmet tanıtım gezisine Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Aydemir Akköy, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Fevzi Genç,Mehmet Ali Ergül, Gültekin Akdeniz, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcıları İshak Yıldırım, Erdem Erdağ, mahalle ve merkez köy muhtarları katıldı.

Başkan Kocatepe, muhtarlar ile Artvin Belediyesi önünde buluşarak göreve geldiği günden itibaren Artvin’e yaptığı büyük hizmetleri gezdirerek yatırımlar hakkında bilgi verdi.  Başkan Kocatepe, Muhtarlara sırasıyla, Semt konağı, Hastahane kavşağı seyir terası, yürüyüş yolları, engelsiz yaşam parkı, hanımlar lokali, Yeni Mahalle – Çayağzı Mahallesi arası bağlantı yolu, Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Kültür Sokağı,Engelsiz Yaşam Kültür Sanat Merkezi, Semt Pazarı, Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Artvin Gençlik Kültür Evi, Orta Mahalle- Dere Mahalle arası bağlantı yolu, Mezbahane, Kavurma evi, Hayvan Pazarı, Asfalt plenti çalışmalarını gezdirerek projelerin son durumları ve amaçları hakkında detaylı bilgi verdi.

Birçok projenin tamamlanarak hizmete açıldığını fakat resmi açılışlarının yapılmadığını belirtken Başkan Kocatepe, resmi açılışların Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın katılacağı törenle yapılacağını söyledi.

Başkan Kocatepe, Projelerin tamamlanmasıyla eksiklerin daha çok ortaya çıktığını belirterek ortaya çıkan bu eksiklikleri de giderilmesi için yeni projeler üzerinde çalışmaların devam ettiğinin ve  kısa süre içerisinde hayata geçirileceğini ifade etti.

Muhtarlar adına konuşan ve en yaşlı muhtar olan Çarşı Mahallesi muhtarı Sezair Şahin yaptığı konuşmada;  başta Çarşı Mahallesi olmak üzere her mahalleye hizmetlerin yapıldığını ifade ederek şunları söyledi:

“Gerçekten Artvin için çok büyük projeler yapıldı. Birçoğunu günlük olarak kullanıyoruz ama bir o kadar göremediğimiz bilmediğimiz projeler vardı bu gezi sayesinde onları da yerinde görerek haberdar olduk.  Artvin, bu projeler ile doğal yapısını bozmadan modernleşmeye devam edecektir. Artvin için çalışan Belediye Başkanımız sayın Mehmet Kocatepe ve ekibine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.” diye konuştu.

Gezi ardından Artvin Belediyesinin sosyal tesisi olan Artvin Sofrasında yemek yedikten sonra Borçka baraj gölünde tekne turu yapması ile program son buldu.

BAŞKAN KOCATEPE KOLTUĞU MİNİK ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ