Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE MİNİK ÖĞRECİLERLE BELEDİYECİLİĞİ KONUŞTU

BAŞKAN KOCATEPE MİNİK ÖĞRECİLERLE BELEDİYECİLİĞİ KONUŞTU

Çoruh İlkokulu Yıldızlar anasınıfı öğrencileri meslek grupları tanıma ve görevlerini öğrenme kapsamında Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Yıldızlar anasınıfı öğretmeni Sevinç Yatkın Yılmaz eşliğinde gelen minik öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye çiçek takdim ederek bir süre sohbet ettiler.

Minik öğrencilerin Belediye Başkanının görevleri nelerdir sorusu üzerine Başkan Kocatepe, şehrin alt ve üst yapı işlerinin yanı sıra yardıma muhtaç herkese yardımcı olması gerektiğini belirterek çocuklar için de oyun parkları yaptığını söyledi.

Kocatepe; “ Belediye başkanı yollar yapar, caddelerin düzenlemesi, oyun parkları, şehrin ışıklandırılması yapar içme suyu, kanalizasyon işlerini de belediyeler yapar. Sizlerin rahat yürüyebilmesi için yürüyüş yolları yapar, şehrin her noktasına çeşmeler yapar.  Çiçekler eker. Şehri güzelleştirir.

Tabi bunlarla birlikte Sosyal Belediyecilik de olan yaşlılara, bakıma muhtaç olanlara evde bakım ve temizlik işi yapar ve onlara sıcak yemek götürür. Yeni doğmuş bebeklere hediye verir.  Yardıma ihtiyacı olan herkese yardım eder. ” dedi.

Başkan Kocatepe’ Belediye Başkanlarının görevlerini minik öğrencilere anlattıktan sonra tohum kalem ve Artvin yazılı kupa hediye ederek makamdan uğurladı.

BAKAN ÇELİKTEN BAŞKAN KOCATEPE’YE ZİYARET