Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE, MESLEKTAŞLARI İLE YEMEKTE BULUŞTU

BAŞKAN KOCATEPE, MESLEKTAŞLARI İLE YEMEKTE BULUŞTU

Memuriyet hayatına ilk  öğretmen olarak başlayan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle meslektaşlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Öğretmenevinde düzenlenen akşam yemeğine Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Vali Yardımcıları Önder Coşgun, Mutlu Almalı,Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan,İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Memur Sen Artvin İl Temsilcisi İbrahim İnce, AK Parti Artvin Merkez İlçe Başkanı Maksut Koçak, Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Selman Güney’in yanı sıra eğitim camiasından 200’e yakın davetli katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen akşam yemeğinde konuşma yapan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Öğretmenler gününü kutluyor olabilmemizin müsebbihi 15 Temmuz şehitleri olduğunu hatırlatarak ruhlarına El-Fatiha diledi.

Kocatepe, “ Gönül ne kahve ister nede kahvehane, gönül bir dost ister kahve bahane.24 Kasımda böyle dostlarımızla bir araya gelmek için kahve bahaneydi. Arzu ediyoruz ki bu dostluklarımızı zaman zaman bahane ederek pekiştirelim. Bizler belediye olarak sizlerin hizmetinizdeyiz. Öğretmenler toplumu şekillendiren yönlendiren insanlarsınız dolayısıyla bizleri de biraz yönlendirirsiniz diye düşünüyorum. Bende öğretmenlikten gelen biriyim. O eski günlerimi özlemiyor değilim. O yüzden mesleğinizin kıymetini bilin sevgili dostlarım. Bizler sizleri unutmuyoruz sizlerde bizleri unutmayınız. Okullara hizmet noktasında yaptıklarımızı görüyorsunuz. 6 okulumuzun bahçesini sentetik zeminle kapladık 6 okul için de sözünü aldık kısa zamanda onlara da başlıyoruz. Rabbim bizlere daha güzel imkanlar verir sizin yetiştirdiğiniz çocuklara eğitime hazır oluşluk noktasında bir nebzede biz katkıda bulunmuş oluruz. Tekrardan hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

24 Kasım Öğretmenler günün kutlayan Artvin Vali Yardımcısı Önder Coşgun ise Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye eğitime verdiği desteklerden dolayı ve bu anlamlı yemeği organize ettiği için teşekkürlerini iletti.

Programda teşekkür konuşması yapan Artvin Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci,” Ülkemizin geleceğini hazırlayan değerli meslektaşlarımın öğretmenler günün kutluyor, Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu kutsal görevi icra ederken görevi başında şehit düşen öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Bu vesileyle  Belediye Başkanımız sayın Mehmet Kocatepe’ye de daime bizlere birlikte olup eğitime verdiği desteklerden dolayı ve bu anlamlı geceyi organize ettiği için şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Öğretmenler günü yemeği, görevde olan en genç öğretmenlerden Halk Eğitim Merkezi Fizik Dersi öğretmeni Sultan Ezgi Şatıroğlu ile görevde en kıdemli öğretmenlerden Habip Avcı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla devam etti.

Gecenin sonunda Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin tüm öğretmenler adına  İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci’ye çiçek takdim etmesi ve Vali Yardımcıları Önder Coşgun, Mutlu Almalı’nın Milli Eğitim Camiasında uzun yıllar görev yapmış olan Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan ile Mehmet Kömürateş’e plaket verdi.

Gece mini konserle son buldu.

Yüz Ak’ıyla 3 Yılda Yaptığımız Hizmetleri Halkımıza Anlattık