Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE LOMAŞEN SAKİNLERİYLE İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN KOCATEPE LOMAŞEN SAKİNLERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Artvin Belediyesi tarafından Seyitler köyü Lomaşen mahallesinde birlik iftarı düzenlendi.

Lomaşen mahallesi girişinde bulunan Bakır Apart bahçesinde düzenlenen iftar programına Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, eşi Hacer Kocatepe, AK Parti Artvin İl Başkan Yardımcısı Yüksel Kantar, Seyitler Köyü Muhtarı Mustafa Keskin, İş adamı Ömer Yılmaz, Nejdet Bakır, AK Parti Artvin teşkilat üyeleri ve çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.

İftardan sonra Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ramazan ayının maneviyatını birlik beraberlik içerisinde aynı sofralarda buluşarak pekiştirdiklerini söyledi.

Başkan Kocatepe“Bu birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece birlikte beraber hareket ettiğimiz sürece bu cennet vatana hiç kimse giremez, yaklaşamaz. Biz bu ülkede en güzel şekilde yaşarız. Onun için ne olur bir birinize küsmeyin, darılmayın, gücenmeyin küçük hesaplar yapmayın. Bu güzel akşamda beraber olduğumuz için hepinize teşekkür ediyorum.

Artvin için, sizler için hizmet ediyoruz. Mahallenizin sorunlarını en ince ayrıntısına kadar biliyoruz. Çözmek için de hem hükümetimiz olsun hem belediyemiz olsun canla başla çalışıyoruz. Davetimizi kırmayıp iftarımıza iştirak ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizin mübarek kadir gecesini ve Ramazan bayramını şimdiden tebrik ediyorum hayırlı, huzurlu,sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu.

Mahalle sakinleri de Başkan Kocatepe’ye yoğun programları arasında mahallelerini es geçmeyip böyle önemli bir ayda bir sofrada buluşturduğu için teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İftar sonrası mahalle sakinlerinden taksici Ali diye tanınan Ali Demirhan, bahçesinde Başkan Kocatepe’ye  ve beraberindekilerine çay ikramında bulunarak sohbet ettiler.

Artvin’de Kent Bayramlaşması Yapıldı