Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / Başkan Kocatepe, LGS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Başkan Kocatepe, LGS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yayımladığı mesajında Liseye Geçiş Sınavına (LGS) girecek öğrencilere başarılar diledi.

Bu yıl ilk kez uygulanacak LGS sınavına milyonlarca öğrencinin katılarak, alın teri dökeceklerine dikkat çeken Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, öğrencilerin rahat bir sınav süreci geçirmeleri için sınav saatlerinde sessizliğin önemine değinerek; “LGS sınavına girecek olan öğrencilerimize başarılı olmaları temennimi iletiyorum. Öğrencilerimiz iyi bir noktaya gelmek için ter dökecek. Her bir öğrencimize gireceği bu sınavlarda umduğu başarı ve dereceyi yakalaması dileğimi hatırlatarak, Hep birlikte daha iyiye daha güzele” ifadelerini kullandı.

ARTVİN BELEDİYESİNDEN MİLLİ BİR ADIM DAHA