Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE KOLTUĞU MİNİK ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ

BAŞKAN KOCATEPE KOLTUĞU MİNİK ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık makamını temsili olarak 7 Mart İlköğretim Okulu 4’ncü sınıf öğrencisi Talha Aydın’a devretti.

7 Mart İlköğretim Okulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi ziyaret etti. Başkan Kocatepe, günün anlamı dolayısıyla temsili başkan seçilen 7 Mart İlkokulu 4. sınıfı öğrencisi Talha Aydın’a başkanlık makamını devretti.

Başkanlık koltuğuna oturan Talha Aydın, Başkanlığının Artvin’e hayırlı uğurlu olmasını diledikten sonra neler yapacağını anlattı. Temsili başkan daha sonra özel kalem müdürünü arayarak Üniversite Rektörü ile bir toplantı ayarlamasını istedi.

Rektör ile yapacağı toplantın içeriğinin, ‘Üniversite yakının bir spor salonu kurarak bu salonda da sadece dinamoya bağlı bir elektrik üreten bisikletler bulunacak bu elektrik şehir şebekesine bağlanacak böylelikle elektriği hem üreteceğiz hem de satacağız. Temel amacı ise öğrencilerin elektrik üreterek hem harçlıklarını çıkarmalarını hem de spor yapmalarını sağlamak olduğunu’ söyledi.

Temsili başkan görev süresi boyunca;“Şehrimize zaman kaybetmeden hizmet yapmaya başlayacağız şehirmize hizmet ederken de gerek teknik gerek sosyal belediyecilik olmak üzere çok yönlü çalışma yapacağız. Teknik belediyecilik kapsamında tüm alt yapıyı yerin altına alacağız. Yenilenebilir enerji tesisleri kurup o alanda önemli bir tasarruf sağlayacağız. Sosyal anlamdan her mahalleye yeni park ve sosyal alanlar kuracağız. Çocuklar evlerinden okuluna giderken kazalara sebebiyet vermemek için yol kenarlarını kaldırımlar yapacağız. Okul bahçelerine zeka oyun parkları kuracağız zemini beton olan okul bahçelerine kauçuk zemin yapacağız. Yaşlıları çocuklar ve gençlerle buluşturacak programlar oluşturacağız. ” diye konuştu.

Başkan Kocatepe, temsili olarak belediye başkanlığı koltuğuna oturan Talha Aydın, Tahir Alp Avcı ve Özge Beşli’ye çeşitli hediyeler verdi.

ARTVİN BELEDİYE SPOR BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ