Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE KANDİL GECESİ HASTALARI UNUTMADI

BAŞKAN KOCATEPE KANDİL GECESİ HASTALARI UNUTMADI

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe eşi Hacer Kocatepe ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sevim Cicioğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla Artvin Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Özel gün ve gecelerde sürekli ziyaret ettiği Artvin Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları Mevlid Kandili Gecesin de unutmayan Başkan Kocatepe ve beraberindekiler hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek kandil simidi ikramında bulundular.

Başkan Kocatepe, hastalarla tek tek ilgilenip vatandaşın iyi gününde de kötü gününde de yanında olmaya çalıştıklarını ifade ederek hasta ziyaretinin sünnet olduğunu belirtti. Kocatepe, ” Hastaları ziyaret ediniz. Dua etmelerini isteyiniz. Şüphesiz hastaların duası makbul, günahları da affedilmiştir. Peygamber Efendimizin hasta ziyaretleri ile ilgili hadis-i şerif-i böyledir. Bizde vatandaşlarımızdan kopmadan ve dinimizin gereği gibi yaşamak adına vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Böyle özel bir günde de hastanelerde kalan hemşerilerimiz ile bu özel geceyi paylaşmak istedik. Bu amaçla rahatsızlık geçiren vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunup onlardan dua etmelerini istiyoruz. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin” dedi.

Hastane ortamında hatırlandıkları için çok memnun olan hastalar ve hasta yakınları, böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek ziyarette bulunanlara teşekkürlerini ilettiler.

Kandil Simidi Dağıtımı Geleneğine Devam

Artvin Belediyesi kandillerde geleneksel hale getirdiği kandil simidi ikramına Mevlid kandilinde de devam ettirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan tarafında Halit Paşa Cami çıkışında kandil simidi ikramı gerçekleştirirken şehir genelinde ki cami ve mescid çıkışlarında da belediye personelleri tarafından vatandaşlara kandil simidi ikramında bulunarak vatandaşların kandilleri kutlandı.

ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN ENFLASYON İLE MÜCADELEYE TAM DESTEK