Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE, İSTEKLERİ KARŞILIKSIZ BIRAKMIYOR

BAŞKAN KOCATEPE, İSTEKLERİ KARŞILIKSIZ BIRAKMIYOR

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe geçtiğimiz hafta Dere Mahallesi Şara Mevki ve Çamlık Mahallesi Yıldız Sokağı ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Başkan Kocatepe gerçekleştirdiği ziyarette mahalle sakinlerinin isteklerine karşılık vererek sorunlarını çözüme kavuşturdu.

Çamlık Mahallesi Yıldız Sokak ziyaretinde mahalle sakini Melek Yıldırım’ın; ‘ sokağın genişletilerek evlerinin önüne kadar araç gelebilmesi’ talebine karşılık Başkan Kocatepe,  ilgili birim amirine talimat vermesi üzerine Belediye ekipleri küçük paletli araçla yol yapım çalışmasına başladı.

Dere Mahallesi Şara Mevki sakinleri, açıkta bulunan sulama suyunun yola taşması sonucu evleri rahatsız ettiğini söyleyerek sorunun çözüme kavuşmasını istemeleri üzerine, Belediye ekiperlince yaklaşık 100 metre uzunluğunda 200’lük borular ile açık sulama kanalı yapılarak mahallelilerin talepleri karşılandı.

Mahalle sakinleri taleplerinin hemen karşılanması üzerine Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye teşekkürlerini ileterek yıllardır çözülmemiş sorunlara neşter vurulduğunu söyledi.

Artvin’de Kent Bayramlaşması Yapıldı