Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE HİZMETLERİNİ AK PARTİ KADIN KOLLARINA YERİNDE TANITTI

BAŞKAN KOCATEPE HİZMETLERİNİ AK PARTİ KADIN KOLLARINA YERİNDE TANITTI

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, iletişim faaliyetleri kapsamında geliştirdiği ‘Gözletişim’ projesi ile yapılan hizmetleri vatandaşlara yerinde göstererek bilgi veriyor.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe tarafından üretilen ‘Gözletişim’ projesi yapılan işleri yerlerinde inceleyerek gözle görerek dokunarak vatandaşlara 1. ağızdan anlatmayı amaçlıyor bu kapsamda da her hafta perşembe günü yaklaşık 40 kişilik gruplara Artvin Belediyesinin yaptığı hizmetler Başkan Kocatepe tarafından yerinde anlatılıyor.

Hizmet bilgilendirme gezi programı kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, bu hafta AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülser Güray başta olmak üzere Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerini gezdirerek Artvin Belediyesince 4 yıl içersinde yapılan hizmetleri yerinde tanıttı.

Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan’ın eşlik ettiği programda AK Parti Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu üyelerine sırasıyla, İtfaiye Binası, 7 Mart- Elit Park Bağlantı Yolu,Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Cezaevi- Yeni Mahalle arası bağlantı yolu, Hanımlar Lokali, Şefkat Eli Mağazası, Çocuk Oyun Parkları, Seyir Terasları, yürüyüş yolları, Kültür Sokağı, Engelsiz Yaşam ve Kültür Merkezi, Yürüyen Merdivenler, Semt Pazarı ve Dere Mahallesi yol genişletme çalışmalarını gezdirerek projelerin son durumları ve amaçları hakkında detaylı bilgi edindi.

Program Atatepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen akşam yemeği ile sona ererken burada konuşma yapan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe şu ifadeleri kullandı: “Kadın kollarıyla bu gün yeni yönetimle her yaptığımız hizmetleri bir kısmını da olsa gezdik sonrasında böyle bir akşam yemeğinde birlikte olduk. Şükürler olsun ki beş yıldan beri yaptığımız güzel çalışmalar hem halkımız tarafından hem teşkilatlarımız tarafından sahipleniliyor belki bu sahiplenmeyi pekiştirecek bilgilendirecek nesillerinde yetişiyor. Bizim yaptığımız güzel hizmetleri insanlarla buluşturarak siyasetin dilinde oy toplamak en önemlisi bu şehrin motivasyonunu yaşam isteğini bu şehirde kalma isteğini arttırmamız gerekiyor. Allaha hamd olsun göç durdu hatta üç beş puanda olsa geri dönüş başladı. Ama bu bize yetmiyor bu tür şehrimizin alt yapısıyla yatırımıyla ticaret adamlarıyla ekonomisiyle canlılık arttıkça Artvin’imize sadece ilçelerden değil civar illerden göç verdiğimiz illerden ki şuanda yaptığımız araştırmada en çok göç verdiğimiz il İstanbul şuanda en çok göç aldığımız il İstanbul yani emekli olanlar bir şekilde dönmeye başladı. Biz belediye olaraktan bunun altyapısını yapmaya çalışıyoruz.

Allah çalışana verir çalışmamız lazım biz çalışacağız ondan  sonra tevekkül edeceğiz ama çalışmadan tevekkül yok bende görüyorum ki kadın kollarımız harıl, harıl çalışıyor gençlik kollarımız il ilçeler Allah razı olsun  seçim ne zaman biter biliyor musunuz ne zaman bu şehrin yedi mahallesinde 7 noktasında aynı anda caddede olursak işte o gün seçim bitmiştir. Artık kendi kendine gelir sağlayan kendi yağında kavrulan bir belediye olacağız” dedi.

Program sonrasında Kadın Kolları İl Başkanı Gülser Güray, Başkan Kocatepe’ye teşekkür ederek çiçek takdim etti.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI’DAN ARTVİN BELEDİYESİNE ZİYARET