Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI GENEL KURULUNA KATILDI

BAŞKAN KOCATEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI GENEL KURULUNA KATILDI

Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası  toplantı salonunda düzenlenen Genel kurula Vali Ömer Doğanay, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Demirhan Elçin,bağlı oda başkanları,esnaflar  ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okuması ardından açılış konuşmasını yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Demirhan Elçin, 4 yıl içerisinde yapılanları ve gelecek 4 yılda yapacağı projelerini katılımcılarla paylaştı.

Açılış konuşması ardından kürsüye çıkan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, genel kurulun hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak yeniden göreve seçilen Demirhan Elçin ve yönetim kurlu üyelerine başarılar diledi.

Başkan Kocatepe, yaptığı konuşmada Artvin’de büyük projelere imza atarak Doğu Karadeniz illeriyle rekabet edebilecek düzeye gelmesi gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi ; ” Sivil Toplum Örgütleri bir ülkenin uçmasını sağlayan kanatlarıdır. Bu odalar meslek kuruluşlarıdır mesleğe katkı vermesi gereken kuruluşlardır. Siyaset bu kuruluşlarla birlikte ittifak etmesi gereken kuruluşlardır. Biz siyasetimizi yapacağız sizde odanın gereğini yapacaksınız birbirimizin içine çok fazla girmeyeceğiz girersek aramızda ihtilaf olur. İşte bütün bunları bir potada erittiğimiz sürece başarılı oluruz. Bu küçük kentte büyük projeler yapmalıyız ki Doğu Karadeniz Bölgesi illeri ile rakabet edebilerim. Bu rekabeti de önce içimizdeki ittifak ile sağlamalıyız. Maalesef vahşi batının kapitalizmin insafsız saldırılarından ülkemizde nasbini aldı. Bu yüzden artık kendimizi yenilememiz lazım yoksa İzmir’den gelen üniversitesi öğrencisi o kafeteryanıza gelmez. Turist gelsin parayı bıraksın ondan sonra yatırım yapalım öyle bir şey yok.

Artvin’e turist yağacak

Belediyenin sosyal tesisi olur mu? Ben burayı ihaleye çıkıyorum burayı alında siz işletin diye benim esnafım dayanıpta kaliteyi artırma noktasında sıkıntı çektiği noktasında çile alıyorum sırtıma. Nasıl İstanbul’a gidenler boğazda balık yedik diyorlarsa Artvin’e gelenlerde Atatepe’ye gittik ‘ETÇİ’ de et yedik desin diye yaptık. Buralar sizin geleceksiniz başkanım şöyle bir şey yapacağız diyeceksiniz başım gözüm üstüne.

Artvin’e turist yağacak.  Artvin’in tanıtım işini yapan hediyelik eşyacımız yoktu. Engelsiz yaşam olarak belediyemiz açtı. 200-250 esnaftan alışveriş yapmışızdır biz bize katkı koyacağız. Rekabete hazır olmalıyız Artvin’de 1. Olduk içerde rekabet olmazsa bölgede Trabzon’u geçemeyiz. Elimizde ne varsa sizin emrinizdedir. Bir kentte ne olması gerekiyorsa Artvin’de o olsun olacaktır da. Hep birlikte biz sizin yanı”

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Vali Ömer Doğanay’ın konuşması sonrasında tek liste halinde seçime giren Demirhan Elçin salt çoğunluğun sağlandığı seçimde delegenin oyunu alarak yeniden Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanlığına seçildi.

BAŞKAN KOCATEPE GAZETECİLERE PROJELERİ GEZDİRDİ