Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE ENGELLİ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KOCATEPE ENGELLİ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı oyuncuları Artvin Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi okulunu 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla ziyaret etti.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı oyuncuları 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Artvin Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi okulunu ziyaret ederek öğrencilerle basketbol oynadılar.

Başkan Mehmet Kocatepe yaptığı konuşmada öğretmenler gününe ve sporun rehabitasyon olduğuna değinerek,”Artvin Belediyesi olarak spor sadece spor değildir anlayışı ile hareket ediyoruz spor eğitimdir spor rehabitasyondur spor ekonomidir ve spor insanlarla bütünleşmektir, insanlarla birlikte olabilmektir. Takım oyununu kurabilmektedir

2. Ligde başarı ile mücadele eden Artvin Belediyesi Basketbol takımının, sosyal projesiydi tüm okulları gezmek. Bugün engellilerimizin örenci olarak eğitim gördüğü rehabitasyon olarak değerlendirebileceğimiz iş eğitim merkezimize basketbol takımımız geldi onlarla futbol ve basketbol oynadı. Onlara mutluluk yaşattı. Bizde bugün öğretmenler günü münasebeti ile okulumuzu ziyaret ediyorduk. Birlikte hoşça 2 saat geçirdik. Okulumuzun idaresine ve milli eğitim camiasına hemde Artvin Belediyesi Basketbol Takımımıza ve tabii ki öğrencilerimizde tebrik ediyorum muhteşem işler çıkartıyorlar. Artvin engellisi ile engelsizi ile sporcusuyla halkıyla bir ve beraber ne mutlu bize ki böyle bir şehirde idarecilik yapıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Takım kaptanımızı Mufitcan; “Buraya gelerek çok eğlendik, çocuklar ile bize motive oldu hem kaynaştık hemde birbirimizi tanıdık çok güzel bir ambians yakalayarak eğlendik ve çocuklar mutlu oldular” dedi.

Fotoğraf Galerisi için tıklayınız

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı